Omhoog
Aanmelden

Project reclame

De resultaten
In gesprek met Edwin Stolp mochten de kinderen aangeven wat zij gefotoshopt wilden hebben in hun foto. Dat leidde tot mooie discussies en prachtige eindresultaten. Klik hieronder voor een vergroting en print 'm thuis uit.


Reclame01.jpgReclame02.jpgReclame03.jpgReclame04.jpgReclame05.jpg
Een excursieverslag

We gingen op de fiets naar het Zaans Museum. Toen we daar aan kwamen werden we verwacht door Margo. Zij vertelde wat over dingen die we wel en niet mochten in het museum.
Toen gingen we naar boven toe. Daar liet Margo een reclamefoto zien. Toen vertelde ze ons over de opdracht die we moesten doen in groepjes van zes - uiteindelijk was er toch een groepje van zeven en een groepje van vijf, de rest was gewoon zes - dat was dat we zelf een reclamefoto moesten maken. Nadat Margo dit verteld had gingen we weer naar beneden. Daar gingen de groepjes aan tafels zitten en moesten we overleggen met ons groepje wie wat ging doen. Wij hadden het bedrijf Duyvis. Dat is een nootjesfabriek. Noah was fotograaf, Wesley, Bente en Kevin waren modellen, Cianán en David waren voor de materialen en voor de achtergrond en Roos was pitcher. Toen begon ieder met zijn eigen ding. Uiteindelijk was alles compleet en konden we de foto maken. Met een speciale camera maakte Noah de foto. Die kwam meteen uit de camera, maar je moest er eerst mee wapperen om te zorgen dat de foto zichtbaar werd. Toen moesten we de foto natekenen op een groot blad als poster.
Ook moesten we voor op de poster een slogan maken.
Daarna ging iedereen naar boven waar ieder groepje een presentatie hield over de reclamefoto die ze hadden gemaakt. Ze waren allemaal leuk.
Toen gingen we buiten eten- en drinken. Na een tijdje stapten we weer op de fiets. Weer terug naar SCHOOL!!
 
P.s. Aan het begin stelde Bente zich voor als juf. Dat mocht van meester Jos, gelukkig had Bente het gedaan waardoor Roos en Bente na maart een keertje voor de klas mogen staan J.
 
 
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved