Omhoog
Aanmelden


Pinkstermarkt 2018​

Op donderdagmiddag 17 mei hebben wij op school een Pinkstermarkt gehouden (na schooltijd). Op deze markt werden werkjes van de kinderen verkocht, werden spelletjes gedaan en kon u een kleine versnapering kopen. Aan deze markt hadden we een goed doel verbonden: De Clini Clowns.

Even was het spannend of we buiten de kraampjes konden uitstallen, maar uiteindelijk was het weer ons (ondanks een beetje wind) goed gezind. Er werden niet alleen spullen verkocht buiten, maar er konden binnen ook spelletjes gedaan worden o.l.v. hulpouders en bovenbouwkinderen. De bovenbouw (groep 6 t/m 8) verkocht de tentoongestelde schilderijen van het project schilderkunst. Buiten werden heerlijke hamburgers gebakken en je kon ijsjes krijgen bij een échte ijscoman.
Foto's zijn hieronder te bekijken. Eerst de foto's van de Pinkstermarkt, daaronder enkele resultaten van de schilderijen van de bovenbouw.

Naast de Pinkstermarkt hadden we ook een Tekenfundactie. De kinderen hebben allemaal een tekening gemaakt op de dag van de Koningsspelen. De tekeningen zijn allemaal gescand. De laatste twee weken van mei konden de tekeningen besteld worden op bv. bekers en placemats. Deze actie heeft 1068 euro opgeleverd voor de CliniClowns! Daar komt de opbrengst van de Pinkstermarkt dus nog bij.


Vorige afbeelding Onderbreken Volgende afbeelding

Vorige afbeelding Onderbreken Volgende afbeelding
rv_a5_pinkstermarkt_72dpi_apr_2018 (1).jpg


rv_logo_cliniclows_2018_210x110.jpg

 
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved