Omhoog
Aanmelden


Rietvink's got talent

Dit jaar was het weer tijd voor Rietvink's got talent. Iedere leerling die iets denkt te kunnen op het gebied van dans, theater, sport, acrobatiek, muziek of vul-het-maar-in mocht meedoen! De inschrijflijsten hingen in de klas van 9 april t/m 20 april. De voorrondes in de groepen werden gehouden tussen maandag 24 april en donderdag 17 mei. De beste 8 acts hebben vervolgens opgetreden op vrijdagmiddag 18 mei in de gymzaal.

IMG_7242.jpg

De presentatoren dit jaar waren de Toppers (Niels, Erik en Jos) en de juryleden waren de Anita's (Kayleigh, Ingeborg en Pauke). Zij waren het er over eens: de beste act was het groepje kinderen uit groep 2, die dansten op Kinderen voor Kinderen. Samen met de acts uit groep 4 (dansende meiden op Heartbeat), groep 6 (de dansende jongens) en groep 7 (Irina op gitaar) zullen ze optreden op de ouderbedankdag op vrijdag 13 juli. Programma en tijden volgen.

rv_got_talent_pink_apr_2018_400x200.jpg

Rietvink's got talent - Pink Edition

Vrijdag 18 mei: 13.15 - 14.15u gymzaal Rietvink

Het weekend na Rietvink's got talent is het Pinksteren. Daarom willen we alle kinderen en ouders die aanwezig zijn vragen om iets ludieks met de kleur roze te doen. Een schoenveter, shirt of armband: Pink = the dresscode.

 

Vorige afbeelding Onderbreken Volgende afbeelding

Wij hebben genoten en verheugen ons al op de editie van 2020.

Groeten, de jury & de presentatoren

IMG_7206_jpg.jpg
IMG_7261_jpg.jpg


Rietvink's got talent
PINK EDITION
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved