Omhoog
Aanmelden

​
Voorleesdagen 2018

Op De Rietvink hebben we tijdens de Nationale Voorlees 10 Daagse altijd allerlei voorleesactiviteiten. Dit jaar hebben we gekozen voor een opening op donderdag, waarbij leerkrachten bij elkaar in de klas voorlazen. De kleuters hadden een opening met het boek 'Sst, de tijger slaapt'.

sst tijger slaapt 1718.jpg

In groep 3 t/m 8 is gaande de week een voorleeswedstrijd gehouden. In de kleutergroepen bleef het boek de hele week centraal staan.

Nationale20Voorleesdagen.jpg

Winnaars voorleeswedstrijd middenbouw
Tijdens de voorleesdagen mochten de kinderen in groep 3 t/m 5 meedoen aan de voorleeswedstrijd in hun eigen klas. Op vrijdag 2 februari, de afsluitingsdag van de voorleesdagen, mochten de winnaars voorlezen in andere groepen. Spannend hoor, voorlezen in een andere klas!
Hieronder onze winnaars, democratisch gekozen door de middenbouwgroepen: Delia en Quinten. Ze ontvingen van juf Marjan een boekenbon.

WinnaarMB1718_Dehlia.jpg
WinnaarMB1718_Quinten.jpg

Winnaars voorleeswedstrijd bovenbouw
Ook in de bovenbouw is een voorleeswedstrijd gehouden. De winnaar van groep 7 (Asel), de winnaar van groep 8 (Jelmer) en de winnaar van groep 6/7 (Vera) lazen in groep 6 t/m 8 voor. Jelmer werd unaniem gekozen als winnaar. Hieronder de foto's van de leerlingen in actie.

Voorleeswedstrijd (1).jpg
Jelmer, onze winnaar in de bovenbouw, leest voor uit 'Het portret' in groep 7.

Voorleeswedstrijd (2).jpgVoorleeswedstrijd (3).jpgVera (groep 6/7) en Asel (groep 7) lezen voor in groep 8 bij juf Michelle.

Foto's opening voorleesdagen
Meester Ron kan prachtige foto's maken. Hij was aanwezig tijdens de opening van de voorleesdagen en legde de activiteiten op de gevoelige plaat vast. Hieronder een diavoorstelling en daaronder de foto's in thumbnails.


Vorige afbeelding Onderbreken Volgende afbeelding

​Hieronder de foto's nogmaals: nu in thumbnails. Het beste te bekijken via internet explorer.

 

© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved