Omhoog
Aanmelden

DEBATTEREN
 
Debatteren in de klas
Op 3 oktober had groep 8 een workshop over debateren. Er kwam een speciale juf in de klas. Als eerst liet ze ons wat regels zien over het debateren. Vervolgens gingen we zelf in de groepjes informatie zoeken op de laptops. Ze moesten toen dingen zoeken over het onderwerp. 
Debat (1).jpg

Debat (2).jpg
Debatbattle in Amersfoort (door Vera en Rayan)

We moesten om half acht op het station staan en om kwart over negen daar zijn. We kregen een soort van rondleiding achter de schermen en toen konden we beginnen. En daar zaten we dan voor vierhonderd mensen en nog een paar kinderen die ook gingen debatteren. Het was niet echt een wedstrijd het ging over eerlijke handel. Het was erg leuk maar het was ook heel erg leerzaam. Aan het einde kreeg iedereen een prijs dat waren medailles, spotifykaart en M&M's en we mochten een muffin en een koekje pakken. Toen gingen we met de trein weer terug naar school en we hadden ook nog een vlog gemaakt en die gaan we nog knippen en plakken en daarna op de website zetten. 

Debatteren Amersfoort (1).jpg

Debatbattle in Amersfoort (door Vera, Joey en Rayan)

Vera, Joey en Rayan hebben hun ochtend naar Amersfoort en bij het CPS gefilmd en daar een vlog van gemaakt. Met name Rayan heeft het grote werk van het editen gedaan, met hulp van z'n moeder. Klik op de foto voor een link naar de verborgen video, die niet te vinden is via de zoekoptie van youtube.

 
Vlog CPS.jpg
 
 
 
 
 
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved