Omhoog
Aanmelden


Over de leerkrachten van groep 8...

Ik ben Jos Wever, 30 jaar, wonend in de prachtstad Alkmaar. Ik ben eind augustus begonnen aan mijn tiende werkjaar op De Rietvink. Dit doe ik met veel plezier. De eerste jaren op De Rietvink heb ik voor groep 7 gestaan en ik draai nu voor het zevende jaar groep 8.

Ik werk dit jaar drie/vier dagen per week op De Rietvink. Op de andere dagen staat na de kerstvakantie mijn collega Monique v/d Walle, met wie ik al bijna tien jaar samenwerk in de bovenbouw. Op een aantal verlofdagen (vrijdagen) zal Erik Rijbroek mij vervangen. Naast mijn werkzaamheden voor de klas houd ik me op de school vooral bezig met het coördineren van de bovenbouw (groep 7/8) en ondersteuning van directiezaken.
Dit jaar studeer ik op de vijfde dag (en soms een dag extra in de week). Ik ben begin september begonnen aan de studie DPO (directeur primair onderwijs). Als de opleiding volgens planning loopt, heb ik aan het eind van het jaar een diploma om ergens adjunct-directeur te kunnen worden.

Mijn hobby's (theaterimprovisatie, ICT en het spelen van verschillende sporten) probeer ik ook in mijn werk naar voren te laten komen. Theaterimprovisatie in dramalessen en de afscheidsshow, ICT in projecten en spreekbeurten, sport en spel vooral op kamp.

Groep 8 is het laatste jaar op de basisschool. De ontwikkeling van het zelfstandig werken (o.a. door agendagebruik, huiswerk en de planning binnen de klas), het samen zorg dragen voor de groep, elkaar een geweldig jaar bezorgen en het grandioos afsluiten van de basisschooltijd staan dan ook centraal voor mij als leerkracht en mijn groep 8a.

© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved