Omhoog
Aanmelden
rv_jubileum_podium_400x235.jpg

25 jaar Rietvink
Het schooljaar 2013-2014 is ons jubileumjaar. We bestaan 25 jaar! Dit vierden we op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 september.
Het programma was als volgt:
- woensdag 4 september: opening op het schoolplein, de onthulling van het nieuwe logo en de primeur van de nieuwe schoolwebsite. Iedereen werd getrakteerd op taart/limonade en aan het eind van de ochtend werd met Het Baken, al 25 jaar onze buren, een ballonnenwedstrijd gehouden, waarbij Noah v/d Let uit groep 8b won.
- donderdag 5 september: de grote circusdag. Foto's volgen.
- vrijdag 6 september: wijkloop groep 1 t/m 4 en
sponsorloop groep 5 t/m 8: www.run4funzaanstreek.nl. Foto's volgen.

Foto's
Vele foto's zijn inmiddels te downloaden. Hier rechts zijn o.a. de sponsorlopen van groep 1 t/m 4 en groep 7/8 al te bekijken. Daarnaast is de logo-onthulling, de ballonnenwedstrijd en het taart eten ook te zien. De foto's van de sponsorloop groep 5/6 en de circusdag volgen. Het uitzoeken en op de website zetten kost helaas iets meer tijd dan gehoopt.
 
Droom
Bovenstaande afbeelding is onze droom en stukje bij beetje verwezenlijken we onze droom dit jaar: een heus podium volgt hopelijk nog, nieuwe vlaggenmasten wellicht ook, maar een vers kleurtje op de school... dát is al klaar. De start in september was al ongelooflijk goed: een nieuw logo (sinds april 2014 ook boven de entree), een nieuwe website en een banner aan de BUKO met '1988-2013 De Rietvink 25 jaar!'.
 
rv_balonnen_400x235.jpg
 

 
 
 
 
rv_fotoalbum_sponsorloop.jpg
rv_fotoalbum_logo_ontknoping.jpg
rv_marlieke_circusdirecteur_210x382.jpg
rv_fotoalbum_ballonnenfeest.jpg
rv_fotoalbum_taart_eten.jpg
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved