Omhoog
Aanmelden

rv_meester_juffendag_400x235.jpg
Meesters- en juffendag 2018
Wat een toeval! Alle leerkrachten van De Rietvink zijn op dezelfde dag jarig, ook dit jaar weer! We vieren de verjaardagen van alle leerkrachten en het onderwijsondersteund personeel, op vrijdag 18 mei.

Programma
Dit jaar viert Eugenie wel een heel bijzondere verjaardag: ze is namelijk 60 jaar geworden! Dat vieren we 's ochtends in de gymzaal van 8.40 - 9.15u. Groep 1 t/m 6 wordt die ochtend in de klas verwacht, groep 7 en groep 8 verzamelen buiten op het schoolplein.

logo_eugenie_klein.jpg
 
We willen aan alle kinderen vragen om juf Eugenie extra in het zonnetje te zetten door een gele of rode tulp mee naar school te nemen. Een bosje mag ook, maar in principe is één tulp genoeg. In de gymzaal zingen we met z'n allen het 'Tulpen voor Eugenie'-lied. Binnenkort te vinden op de site.
 
De kinderen hebben van 9.15 - 10.00u een bijeenkomst in de klas. Daar worden ze misschien ook dit jaar in het zonnetje gezet door de klassenouders en de kinderen.
Daarna volgt een verrassingsprogramma met sport, spel en hopelijk veel vrolijke gezichten. 
 
De middag: Rietvink's got talent: 13.00 - 14.15u
Iedere twee jaar organiseren we Rietvink's got talent. Dit jaar is het 'The Pink Edition'. Uit ons leerkrachtenteam zijn drie presentatoren gekozen én er komen drie juryleden die samen gaan beslissen wie de beste of origineelste acts laten zien. U mag komen kijken in de gymzaal als u de gehele show blijft en achter de kinderen gaat staan. De drie winnaars treden opnieuw op tijdens de ouderbedankdag op vrijdag 13 juli. Daarover later meer.
De voorrondes worden per jaargroep in de klas gehouden. Inschrijven kan t/m vrijdag 20 april.

 

rv_got_talent_pink_apr_2018_400x200.jpg 

Meesters- en juffendag onderbouw 1/2
programma volgt.

Meesters- en juffendag middenbouw 3 t/m 5
programma volgt.

Meesters- en juffendag bovenbouw 6 t/m 8ovenbouw 6 t/m 8
Van 10.00u tot 12.15u hebben de kinderen vijf activiteiten op vijf verschillende plekken. Meester Jos & juf Michelle spelen 'Minute to win it', juf Marloes (volgt), juf Jessica (volgt) en juf Kayleigh gaat limbodansen. Extra leuk is dat meester Niels dit jaar z'n verjaardag ook met de bovenbouw mee viert: de vijfde activiteit is in de gymzaal.
 

Cadeautje: na de meesters- en juffendag hebben de kinderen een extra lang weekend: het is namelijk Pinksteren! De kinderen worden op woensdag 23 mei weer op school verwacht.

 


rv_foto_albums_meester_juf_dag_2017.jpg
rv_foto_albums_meester_juf_dag_2016.jpg
rv_foto_albums_meester_juf_dag_2015.jpg
rv_foto_albums_meester_juf_dag_2014.jpg
© Copyright 2012 De Rietvink  |  Webmaster: Jos Wever  |  All Rights Reserved